Október 23-án szerdán üzletünk zárva tart!
Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

ACM Sébionex tisztító gél problémás bőrre 200 ml (3760095250274)

<ACM Sébionex tisztító gél problémás bőrre 200 ml (3760095250274)

Gyári cikkszám:3760095250274

Árukód:ACM3760095250274

Garanciaidő:Nincs

Készlet: Rendelésre, 6 munkanap

Részletes leírás


Termék leírása

Az ACM Sébionex tisztító gél kifejezetten problémás, zsíros és aknéra hajlamos bőr napi tisztítására lett kifejlesztve. A kíméletes tisztító formula mélyen tisztítja a pórusokat, miközben segít az arcbőr zsírmirigyeinek szabályozásában. Ezáltal hozzájárul az akné megelőzéséhez és a bőrfelület egészséges megjelenésének fenntartásához.

A gél enyhe, de hatékony tisztító összetevőket tartalmaz, amelyek eltávolítják a szennyeződéseket és a felesleges faggyút anélkül, hogy károsítanák a bőr természetes védőrétegét. Az ACM Sébionex tisztító gél használata friss és tiszta érzetet hagy, miközben csökkenti a bőrirritációkat és gyulladásokat, ami ideális a bőr nyugtatására és egészséges állapotának megőrzésére.

Termék jellemzők és előnyök

  • Mélytisztító hatás a pórusok tisztítására és a faggyú eltávolítására.
  • Szabályozza a faggyútermelést, csökkenti a bőr zsírosodását.
  • Segít megelőzni az akné kialakulását és csökkenti a meglévő bőrhibákat.
  • Alkoholmentes és nem komedogén, így nem zárja el a pórusokat.
  • Gyengéd a bőrhöz, nem tartalmaz irritáló összetevőket.
  • Ideális a napi használatra, reggel és este egyaránt.

Használati útmutató

Nedvesítse be az arcát meleg vízzel, majd vigyen fel egy kis mennyiségű Sébionex tisztító gélt a tenyerére. Habosítsa fel a gélt gyengéd körkörös mozdulatokkal, majd masszírozza be az arc bőrébe. Ügyeljen arra, hogy kerülje a szem környéki területeket. Miután alaposan átmasszírozta az arcot, öblítse le bő vízzel. Használata után a bőre tiszta és friss lesz, kész a további bőrápolási termékek fogadására.

Kiszerelés és csomagolás

Az ACM Sébionex tisztító gél 200 ml-es kiszerelésben kapható, prémium minőségű, higiénikus, könnyen lenyomható pumpás flakonban, ami segíti a kényelmes és gazdaságos adagolást.

Munkavédelmi utasítások

Kerülje a termék szembe jutását. Szembe kerülés esetén bő vízzel alaposan öblítse ki. Ha az irritáció nem szűnik, keresse fel orvosát. Külső használatra. Tartsa távol gyerekektől.