Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Antonio Puig Agua Brava EDC 100ml Uraknak

<Antonio Puig Agua Brava EDC 100ml Uraknak

Árukód:antonio8411061401705

Garanciaidő:Nincs

Részletes leírás

Antonio Puig Agua Brava EDC 100ml Uraknak


Termékleírás

Az Antonio Puig Agua Brava egy klasszikus férfi illat, melyet 1968-ban alkottak meg, és azóta is töretlen népszerűségnek örvend. Ez az Eau de Cologne tökéletes választás azon urak számára, akik a hagyományos, férfias aromákat részesítik előnyben. Markáns, friss és tiszta illataival az Agua Brava tökéletes kísérője a mindennapoknak.

Illatjegyek

  • Fejjegy: Bergamott, citrom, zsálya, levendula
  • Szívjegy: Borókabogyó, koriander, szegfű, fenyő
  • Alapjegy: Szantálfa, muskátli, pacsuli, vetiver, bőr

Az Agua Brava illata egyesíti a természetes frissességet és a rusztikus fűszerességet, ami egyedi és időtlen aromát biztosít viselőjének. Az első illatjegyek friss citrushéjból és levendulából állnak, ami kellemes, üde nyitányt biztosít. Érzékelhető a középső jegyekben a fenyő és a boróka bogyós részletek, amely egy erdős, férfias karaktert kölcsönöznek az illatnak. Az alapjegyek gazdag kombinációja a bőr és vetiver erőteljes hangjaival zárul, mely hosszan tartó, mély benyomást hagy.

Használati javaslatok

Az Antonio Puig Agua Brava Eau de Cologne-t ajánljuk nappali viselésre, különösen tavaszi és őszi időszakban. Frissessége miatt kiválóan alkalmas munkahelyi és informális alkalmakhoz egyaránt. A legjobb hatás érdekében fújjuk a nyak, a csukló belső részeire és a ruházatra.