Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Armaf Club De Nuit Blue Iconic EDP 105ml Uraknak

<Armaf Club De Nuit Blue Iconic EDP 105ml Uraknak

Árukód:Armaf6294015164152

Garanciaidő:Nincs

Specifikáció

Uraknak
igen

Részletes leírás

Armaf Club De Nuit Blue Iconic EDP 105ml Uraknak


Internetes keresült termékbemutató oldala a népszerű inArmaf Club De Nuit Blue Iconic EDP 105ml Uraknakin nevű parfümnek, amely a férfiak érzéki és vonzó jelenlétét hangsúlyozza ki. Kiváló választás mindennapi használatra és különleges alkalomra egyaránt.

Az Armaf Club De Nuit Blue Iconic egy izgalmas összetételű parfüm, amely magában hordozza a tengeri jegyek frissességét, a fűszerek melegét és a keleti jegyek misztikumát. Az illat egyedülálló kombinációjával kiemeli a modern férfi karakterét, akik magabiztosságukkal akarják meghódítani a világot.

Az illat nyitánya egy határozott, frissességet sugárzó tengeri akkord, amely rögtön magával ragadja az érzékeket. Középtónusaiban a kardamom és a bors elegyíti pikánsságát, melyek játékosan ötvöződnek az alapi gyantás és borostyán jegyekkel. Az egész kompozíció mélységét és tartósságát a pacsuli és borostyán biztosítja, míg a dohány és bőr aromái fenséges záróakkordot alkotnak, mely hosszan tartó, maradandó benyomást hagy.

Termék Paraméterek

Termék TípusaEau de Parfum (EDP)
Csomagolás105ml üveg spray
CélcsoportFérfiak
AlkalomNappali és esti használatra
IllatcsaládOrientális, Fűszeres
Fő illatjegyekTengeri jegyek, Kardamom, Bors, Pacsuli, Borostyán, Dohány, Bőr
Illat karakterElegáns, Sensuális, Fényűző


Az Armaf Club De Nuit Blue Iconic tökéletes választás az öntudatos férfinak, aki nem fél a világgal szembenézni. Ez az illat biztosítja a napi magabiztosságot, miközben a titokzatos és izgalmas oldalát is megvillantja.