Október 23-án szerdán üzletünk zárva tart!
Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

ASUS Zenbook 15X M3504YA-BQ291W Laptop Win 11 Home fekete

<ASUS Zenbook 15X M3504YA-BQ291W Laptop Win 11 Home fekete

Gyári cikkszám:M3504YA-BQ291W

Árukód:asusM3504YABQ291W

Garanciaidő:3 év

Készlet: Rendelésre, 6 munkanap

Specifikáció

Képernyő [Méret]
15.6"
Processzor család
AMD® Ryzen™ 7 sorozat 7. generációs
Memória méret
16 GB
SSD kapacitás
0.512 TB[512 GB]
SSD csatlakozó
PCIe
Szín
fekete
Képernyő [Felbontás]
1920 x 1080 (FHD)
HDMI csatlakozó
Van
USB csatlakozók száma
4db
USB csatlakozó típus
USB-C 1db + USB 3.0 2db + USB 2.0 1db
Processzor típus
7730U
Processzor órajel
2 GHz
Processzor órajel turbó
4.5 GHz
Memória típus
DDR4
Grafikus vezérlő [Gyártó]
AMD® Radeon
Grafikus vezérlő [Típus]
Radeon Graphics
Grafikus vezérlő [Memória]
0 GB
Operációs rendszer
Windows
Operációs rendszer verzió
Windows 11 Home HUN/64bit
Lokalizáció
Magyar
Web kamera
Beépített
Bluetooth
Van
WLAN
802.11 a/b/g/n/ac/ax
Felhasználási terület
Általános használat
Szélesség [Maximális]
360 mm
Mélység [Maximális]
233 mm
Magasság [Maximális]
17.9 mm
Tömeg
1.6 kg

Részletes leírás

Az ASUS Vivobook 15X M3504YA-BQ291W Fekete laptop a legújabb AMD Ryzen™ 7 7730U processzorral és AMD RadeOn grafikus kártyával biztosítja a tökéletes teljesítményt mind a munka, mind a szórakozás számára. A könnyű és kompakt kialakításának köszönhetően ideális társ utazás során is, mindössze 1.7 kg és 17.9 mm.

Nagy teljesítményének köszönhetően kiváló választás grafikus tervezőknek és videó szerkesztőknek is. A 16GB RAM DDR4 és a gyors SSD tároló kombinációja garantálja, hogy a laptop zökkenőmentesen dolgozza fel az összes feladatot. Az 512GB tárhely pedig elegendő helyet biztosít, akár az összes személyes dokumentumra, zenei vagy filmgyűjteményre is gond nélkül elég.

Modern, rugalmas és teljes körű kapcsolódási lehetőségeket kínál: USB 2.0, USB 3.2, USB Type-C csatlakozó, HDMI kimenet. Az USB Type-C csatlakozónak és HDMI kimenetnek köszönhetően a laptop könnyedén csatlakoztatható más eszközökkel, így tökéletes választás azok számára, akik gyakran szeretnének prezentációkat tartani vagy videokonferenciákon részt venni. A beépített WiFi 6E és Bluetooth 5.3 kapcsolatok lehetővé teszik a zökkenőmentes vezeték nélküli kommunikációt és adatátvitelt.

A 15,6 hüvelykes, tükröződésmentes Full HD NanoEdge képernyője kiváló képminőséget és élénk színeket kínál, az IPS technológia pedig széles látószöget biztosít. Az eredmény egy élethű és ragyogó képminőség, ami igazán lenyűgöző. 84%-os képernyő-test aránnyal rendelkezik, így nagyobb méretű műveletek elvégzéséhez is alkalmas. A 60Hz-es frissítési ráta pedig sima és akadásmentes használatot biztosít. Emellett az ASUS Splendid technológia optimalizálja a képernyőt a lehető legjobb képeket és legvékonyabb keretet nyújtva. Az integrált AMD RadeOn grafikus kártyája pedig kiváló minőségű vizuális élményt biztosít játékhoz vagy multimédiához.

A billentyűzet háttérvilágítása lehetővé teszi a könnyű és zavartalan használatot akár sötét környezetben is. Az ergonomikus billentyűzet és a nagyméretű touchpad precíz irányítást tesz lehetővé, akár hosszabb munkaórák alatt is. A hosszú üzemidőt az erős akkumulátor is biztosítja, így a gép hosszú ideig is képes akkumulátoros üzemben is működni, legyen szó akár munkáról, akár szórakozásról. Az USB Type-C™ csatlakozás pedig nem csak adatátvitelre, de töltésre is használható.

Az ASUS szakértői nagy gondot fordítottak arra, hogy a laptop kiváló minőségű hangot szolgáltasson. A SonicMaster technológia mély és gazdag hangzást biztosít, így biztosítva a tökéletes hangélményt. A beépített mikrofon és kamera csúcstechnológiája lehetővé teszi a kiváló minőségű kommunikációt. Továbbá az AI zajszűrő gondoskodik a kristálytiszta hangélményről, hogy mindig a legjobb hangminőséget élvezhessük.

A laptop nem csupán az erő és a stílus, hanem a biztonság kombinációja is. Biztonsági funkciói közé tartozik a Trusted Platform Module (TPM), amely megóvja az adatokat a veszélyektől, az ujjlenyomat olvasó, mely fokozza a biztonságot és a webkamera fedő.

A minőségi és stílusos kialakítás mellett a laptop szigorú MIL-STD 810H katonai szabvány szerint lett tesztelve az ütésekkel, szélsőséges hőmérsékletekkel és magasságokkal szembeni ellenállóság érdekében, így rosszabb környezeti feltételek mellett is megbízhatóan működik.

Összegezve, az ASUS Vivobook 15X M3504YA-BQ291W Fekete laptop tökéletes választás azok számára, akik gyors és erőteljes laptopot keresnek, amely teljesíti az összes munka és szórakozás igényeit. Legyen szó videó szerkesztésről, grafikai designról vagy filmnézésről, a Vivobook 15X-re mindig számíthat, hogy segítsen a legkülönfélébb feladatokban.