Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

ASUS ZenBook Flip UX363JA-EM011T Laptop Win 10 Home szürke

<ASUS ZenBook Flip UX363JA-EM011T Laptop Win 10 Home szürke

Gyári cikkszám:UX363JA-EM011T

Árukód:asus-UX363JA-EM011T

Garanciaidő:2 év

Specifikáció

Képernyő [Méret]
13.3"
Processzor család
Intel® Core™ i7 sorozat 10. generációs
Memória méret
16 GB
SSD kapacitás
0.512 TB[512 GB]
SSD csatlakozó
PCIe
Szín
szürke
Képernyő [Felbontás]
1920 x 1080 (FHD)
Képernyő [Típus]
Fényes érintőkijelző
USB csatlakozók száma
3db
USB csatlakozó típus
USB-C 2db + USB 3.0 1db
Processzor típus
1065G7
Processzor órajel
1.3 GHz
Processzor órajel turbó
3.9 GHz
Memória órajel
3733 MHz
Grafikus vezérlő [Gyártó]
Intel®
Grafikus vezérlő [Típus]
Intel Iris™ Plus Graphics
Grafikus vezérlő [Memória]
0 GB
Operációs rendszer
Windows
Operációs rendszer verzió
Windows 10 Home HUN/64bit
Lokalizáció
Magyar
Billentyűzet megvilágítás
Van
Web kamera
Beépített
Bluetooth
Van
WLAN
802.11 a/b/g/n/ac/ax
Akkumulátor [Cellák száma]
4 cellás
Akkumulátor [Teljesítmény]
67 Wh
Felhasználási terület
Általános használat
Szélesség [Maximális]
305 mm
Mélység [Maximális]
211 mm
Magasság [Maximális]
13.9 mm
Tömeg
1.3 kg

Részletes leírás

Tulajdonságok:

A sokoldalúságot hihetetlen mobilitással kombináló ZenBook Flip 13 új, keret nélküli NanoEdge kialakításának köszönhetően közel 10 %-kal kisebb1 elődjénél. 13 hüvelykes kijelzője mind a négy oldalon ultrakeskeny kávájú, így 90 %-os kijelző-készülékház arányának köszönhetően sokkal kompaktabb készülékházzal rendelkezik. 360°-ban kihajtható ErgoLift zsanérjával, legújabb Intel® Core™ processzorokkal, aktív stylus támogatással és innovatív, kétfunkciós NumberPad érintőpaddal a ZenBook Flip 13 sokoldalú, erőteljes és kifejezetten hordozható.

Határtalan szépség

A ZenBook Flip 13 teljesen új, keret nélküli NanoEdge dizájnja egészen új dimenzióba helyezi a vizuális élményt. Az ultravékony kávák lenyűgöző és magával ragadó, zavartalan látványt nyújtanak, igazi élvezetté téve a munkát, vagy a szórakozást.

Kisebb káva, kisebb laptop

A ZenBook Flip 13 keret nélküli, négyoldali NanoEdge kijelzővel rendelkezik, 90%-os kijelző-készülékház aránnyal, mely nem csupán lenyűgözően gyönyörű látványt, hanem ultrakompakt méreteket is nyújt, így kisebb, mint valaha - és könnyebben magaddal viheted bárhova!

Egyedi, 360 fokban elforgatható ErgoLift zsanér

A ZenBook Flip 13 360°-os ErgoLift zsanérja selymes simaságú, fokozatmentes működést biztosít, mely bármely szögben biztonságosan megtartja a kijelzőt. Amikor a kijelzőt 135°-nál jobban kinyitjuk, az innovatív zsanér egyszerre emeli és dönti kényelmes gépelési pozícióba a billentyűzetet. Az ErgoLift zsanért tartóssági teszteknek vetjük alá, hogy biztosítsuk a maximális megbízhatóságot a teljes nyugalom érdekében.

Stílus és elegancia

Elegancia, kifinomultság és precíz szakértelem fémjelzi az összes ZenBookot. A két lenyűgöző színösszeállítás a kifinomult ízlés megtestesítője: válaszd a figyelemre méltó királykék modellt az ikonikus, körkörösen szálcsiszolt kivitellel, az érzékeny rózsaaranyat gyémántmetszett élekkel és hozzáillő billentyűzet háttérvilágítással, vagy dönts az ezüst gyémántmetszett élekkel rendelkező, kifinomult metálszürke mellett. A ZenBook Flip 13 mindig merész anélkül, hogy hivalkodó lenne, dizájnjának köszönhetően azonnal felismerhető.

Hihetetlen teljesítmény

A teljesítmény alapvető része a ZenBook élménynek és a sokoldalú ZenBook Flip 13 nem okoz csalódást. Minden alkatrészt úgy válogattunk ki, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa vékony és könnyű dizájnnal, így egy ultrahordozható erőművet kapunk, mely gyorsabb, mint valaha. A ZenBook Flip 13 soha nem fog megvárakoztatni, bármilyen erőforrásigényes is legyen a feladat.

NumberPad: az újragondolt érintőpad

A ZenBook Flip 13 bemutatja az új, elképesztő NumberPad4 érintőpadot, mely innovatív megoldást nyújt a numerikus billentyűzet hiányára a kis laptopokon. Csak érintsd meg a NumberPad ikont az érintőpaden, hogy az üvegborítású érintőpad LED-háttérvilágítású numerikus billentyűzetté változzon, a jól ismert elrendezéssel az egyszerű adatbevitelhez.

Kényelmes csatlakoztathatóság

Akár az irodában vagy úton vagy, fontos, hogy könnyedén tudj csatlakozni összes eszközödhöz és perifériáidhoz5. A ZenBook Flip 13 rendelkezik a legújabb C típusú USB™ (USB-C™) porttal megfordítható, tetszőleges irányú csatlakozó-kialakítással.

Biztonságos, arcfelismeréses bejelentkezés

A ZenBook Flip 13-al és a Windows Hellóval az arcod a jelszavad! Az elülső, Infravörös (IR) kamera4 másodpercek alatt felismeri az arcodat és lehetővé teszi az azonnali és biztonságos bejelentkezést. Az egyszerű hangutasításos vezérléshez a Cortana számára a ZenBook Flip 13 fejlett array mikrofonnal rendelkezik, mely okosan kiszűri az összes zavaró háttérzajt. Ez jelentősen javítja a hangfelismerés pontosságát - akár zajos környezetben is.

Dolgozz tovább, tölts gyorsabban

A ZenBook Flip 13 nagy teljesítményű akkumulátorral rendelkezik, mely nem hagy cserben bármilyen hosszú és megerőltető is a munkanapod. Emellett gyorstöltő technológiájával 60 %-os kapacitásra tudod feltölteni mindössze 49 perc alatt, így gyorsabban újra útra kelhetsz, mint valaha.

Egyszerű audio optimalizálás

Hogy a ZenBook Flip 13 felülmúlhatatlan hangzásra legyen képes, az ASUS Golden Ear csapata az új generációs ASUS SonicMaster Premium audiotechnológia megalkotása érdekében a Harman Kardon hangmérnökeivel működött együtt. Az eredmények elképesztőek. A ZenBook Flip 13 két, csúcsminőségű sztereó hangszóróval és surround hangeffektekkel moziszerű hangzást biztosít. A speciális okos erősítő biztosítja a maximális hangerőt minimális torzításal az erőteljes és tiszta hangzásért. Ha egyszer kipróbáltad, úgy gondoljuk, egyet fogsz érteni, hogy a ZenBook Flip 13 biztosítja a legcsodálatosabb hangzást, amit valaha átalakítható laptopon hallottál.

Ultraerős: katonai minőségű tartósság

A ZenBook Flip 13 megfelel a kimagasló követelményeket támasztó MIL-STD 810G katonai szabványnak a megbízhatóság és tartósság tekintetében, megerőltető tesztelésnek vetjük alá, amely olyan elemeket tartalmaz, mint a működés tesztelése kíméletlen körülmények között, beleértve a szélsőséges magasságokat, hőmérsékleteket vagy páratartalmat. Emellett az ASUS saját, iparági átlagot messze meghaladó laptop tesztjein is átment

A fenti adatok konfigurációnként eltérőek lehetnek!