Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Awei X11 asztali tartó fekete

<Awei X11 asztali tartó fekete

Árukód:awei6954284047890

Garanciaidő:2 év

Készlet: Rendelésre, 2 munkanap

Részletes leírás


Termékleírás

Az Awei X11 asztali tartó egy elegáns és praktikus kiegészítő, amely kiváló minőségű anyagokból készült, hogy biztosítsa az Ön készülékeinek stabilitását és biztonságát. Ez az univerzális tartó tökéletes választás okostelefonokhoz, tabletekhez vagy egyéb hasonló eszközökhöz. A minimalista és modern kialakítás lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen illeszkedjen bármilyen környezethez, legyen az otthon, iroda vagy akár egy nyilvános hely.

Főbb jellemzők
  • Univerzális kompatibilitás: Az Awei X11 asztali tartó kompatibilis a legtöbb okostelefon és tablet modellel, így Ön bármelyik eszközt biztonságosan elhelyezheti rajta.
  • Állíthatóság: A tartó lehetővé teszi az eszköz dőlésszögének beállítását, így mindig a legkényelmesebb szögben használhatja készülékét.
  • Céltervezéssel készült: Az ergonomikus kialakítás és a gumírozott csúszásgátló talpak biztosítják, hogy az eszköz stabilan álljon, és ne mozduljon el használat közben.
  • Prémium anyagok: A tartó kiváló minőségű alumíniumötvözetből és szilikonból készült, amely biztosítja a tartó hosszú élettartamát és strapabíróságát.
Termékparaméterek
Anyaga Alumíniumötvözet, Szilikon
Szín Fekete
Kompatibilitás Okostelefonok, Tabletek
Méretek 150mm x 100mm x 200mm
Súly 300g
Használati útmutató

Az Awei X11 asztali tartó használata rendkívül egyszerű. Először helyezze el a tartót egy stabil felületen, majd tegye rá a készülékét. Állítsa be a kívánt dőlésszöget, és máris kezdetét vehette a kényelmes, kéz nélküli használat. Ideális választás videóhívásokhoz, filmnézéshez, olvasáshoz vagy bármilyen más tevékenységhez, ahol szabad kezekre van szüksége.

Csomag tartalma
  • 1 x Awei X11 asztali tartó
  • 1 x Használati útmutató