Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

BLAUPUNKT 32HBG5000S 32' HD Ready Smart LED TV

<BLAUPUNKT 32HBG5000S 32' HD Ready Smart LED TV

Gyári cikkszám:32HBG5000S

Árukód:blaup32HBG5000S

Garanciaidő:2 év

Specifikáció

Képernyőméret
32" (80cm)
Energiaosztály
F

Részletes leírás

A Blaupunkt 32HBG5000S 32" HD Ready Fekete Smart LED TV tökéletes választás minden otthonba, ahol fontos a minőség és a funkcionalitás. Ez a kiváló minőségű LED TV rendkívül éles és részletgazdag képet nyújt HD Ready felbontásával, így minden pillanatot életre kelt a képernyőn. A fekete színű, elegáns kialakítású készülék tökéletesen illeszkedik bármelyik szoba stílusához, így magas szintű vizuális élményt nyújtva.

A Smart funkcionalitásnak köszönhetően a Blaupunkt TV lehetővé teszi, hogy könnyedén hozzáférj a kedvenc online tartalmaidhoz és alkalmazásaidhoz. Legyen szó streaming szolgáltatásokról, internetes böngészésről vagy akár a közösségi média felületekről, minden könnyen elérhetővé válik ezen a Smart TV-n keresztül. Élvezd az okos funkciók nyújtotta kényelmet és rugalmasságot!

A 32 hüvelykes képernyőméret optimális nagyságú, hogy mindenki számára kényelmes nézési élményt biztosítson. Akár filmeket nézel, játékokat játszol, vagy csak egyszerűen tévét nézel, a Blaupunkt LED TV minden részletet életre kelt és lenyűgöző vizuális élményt nyújt. Ne hagyd ki ezt a modern technológiát és stílusos megjelenést kínáló TV-t, hogy otthonodat igazi szórakoztató központtá változtasd!

A Dolby Vision segítségével új magasságokba emelheti moziélményét.

Ez a csúcstechnológia olyan magával ragadó megtekintési élményt nyújt, amely páratlan a piacon, magasabb kontrasztaránnyal, jobb színpontossággal, simább átmenetekkel és mélyebb feketével.