Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Bosch Haushalt Kockáravágó Átlátszó, MUZ5CC2

<Bosch Haushalt Kockáravágó Átlátszó, MUZ5CC2

Gyári cikkszám:MUZ5CC2

Árukód:Bosch4242002835105

Garanciaidő:1 év

Részletes leírás

YPE html> Bosch Haushalt Kockáravágó Átlátszó, MUZ5CC2

Bosch Haushalt Kockáravágó Átlátszó, MUZ5CC2

A Bosch Haushalt Kockáravágó Átlátszó, MUZ5CC2 a tökéletes eszköz mindazok számára, akik gyorsan és egyszerűen szeretnék kockára vágni az ételeiket. Függetlenül attól, hogy zöldségekről, gyümölcsökről vagy húsokról van szó, ez a konyhai kiegészítő garantálja a precíz és egyenletes vágást, ami nemcsak időt takarít meg, hanem hozzájárul a minőségi ételek elkészítéséhez is. Az eszköz rendkívül könnyen használható és tisztítható, így nem jelent különösebb gondot a mindennapi konyhai munkák során.

Termékparaméterek

  • Modell: MUZ5CC2
  • Kompatibilitás: Bosch MUM5 robotgépek
  • Anyag: Átlátszó műanyag
  • Méretek: 24 x 21 x 20 cm
  • Súly: 1,2 kg
  • Tartalom: 1 db kockára vágó fej, 1 db tartó edény
  • Könnyen tisztítható: Igen, mosogatógépben is mosható
  • Használati útmutató: Többnyelvű, részletes leírás

Főbb jellemzők

A Bosch Haushalt Kockáravágó MUZ5CC2 különösen ajánlott a nagyobb konyhai előkészületekhez és az otthoni gasztronómiai kalandokhoz. Ezzel az eszközzel pillanatok alatt, profi módon tudja feldarabolni az alapanyagokat, amelyek egyenletesen elrendezett kockák formájában készen állnak a további felhasználásra. A kiegészítő tartozékként szállított tartóedény lehetővé teszi a darabolt anyagok praktikus tárolását és egyszerű felhasználását.

Az átlátszó műanyag kialakítás nemcsak esztétikus, hanem lehetővé teszi, hogy mindig nyomon követhesse a darabolás folyamatát. A kompatibilitás a Bosch MUM5 robotgépekkel garantálja, hogy könnyedén integrálható a már meglévő konyhai gépparkba.

A termék ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely kényelmes használatot biztosít hosszabb távon is. Az egyszerűen szétszedhető és mosogatógépben is mosható kialakítás megkönnyíti a tisztítást, így mindig higiénikus és használatra kész állapotban tarthatja a kockáravágót.

Ez egy AI által generált leírás! Bár igyekszünk pontos és hasznos információkat nyújtani, a tartalom helyessége és megbízhatósága nem garantált ezért további információkért a gyártói oldalt ajánlott elsősorban felkeresni!