Dotcomp csv és xml feedek/árlisták url változása! TOVÁBB
Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

DUX DUCIS SP-04 érintőképernyő ceruza átlátszó (GP-151125)

<DUX DUCIS SP-04 érintőképernyő ceruza átlátszó (GP-151125)

Gyári cikkszám:GP-151125

Árukód:duxGP151125

Garanciaidő:1 év

Készlet: Rendelésre, 2 munkanap

Részletes leírás

Termékajánló: DUX DUCIS SP-04 Érintőképernyő Ceruza


A DUX DUCIS SP-04 érintőképernyős ceruza tervezése szem előtt tartotta a felhasználók igényeit a digitális rajzolás és jegyzetírás terén. Az átlátszó dizájn nem csak esztétikailag vonzó, hanem praktikus is, mivel megkönnyíti a pontos munkavégzést.

Az SP-04 modell egy kiemelkedően pontos és érzékeny eszköz, amely képes észlelni még a legfinomabb mozdulatokat is. A ceruza tetején található gombbal egyszerűen váltogathatunk az eszköz funkciói között, így ez az eszköz nem csak hatékony, hanem rendkívül felhasználóbarát is.

A készülék kompatibilis a legtöbb kapacitív érintőkijelzővel, így széleskörűen használható különböző tabletekkel és okostelefonokkal. Az alkalmazása rendkívül sokrétű, legyen szó grafikai munkáról, digitális rajzolásról vagy akár csak hétköznapi jegyzetelésről.

  • Modell: SP-04
  • Szín: Átlátszó
  • Kompatibilitás: Univerzális, minden kapacitív érintőképernyővel működik
  • Funkciók: Érintőképernyő irányítás, precíz írási és rajzolási képesség
  • Anyag: Magas minőségű műanyag és fém
  • Típus: Aktív érintőképernyő ceruza
  • Használat: Be-/kikapcsoló gomb a ceruza tetején

A DUX DUCIS SP-04 ideális választás grafikusok, tervezők, művészek és diákok számára. Használható előadásokon jegyzetelésre, grafikai tervezésre, művészeti alkotásokra vagy akár egyszerű navigációra is a készüléken belül.

A DUX DUCIS SP-04 érintőképernyő ceruza tökéletes egyensúlyt képvisel a funkciós gazdagság és az egyszerű, intuitív használat között. Az átlátszó kivitel lehetővé teszi, hogy lássuk az érintőképernyőre rajzolt vonalakat és jeleket anélkül, hogy eltakarnánk őket a kezünkkel vagy eszközzel. Ha egy megbízható, pontos és esztétikailag is kellemes digitális ceruzát keresel, a DUX DUCIS SP-04 minden bizonnyal meg fog felelni az elvárásaidnak.