2015.01.28.

2 TB az asztalon, a WD My Book Desktop segítségével

A Western Digitalt már nem kell bemutatni, hiszen az adattárolás igazi szakértőjéről van szó, amely most egy 2 TB-os megoldást kínál.

Biztonságból is jelesWD My Book Desktop Storage - Külső merevlemez, minden féjlunknak
 

A 2 TB-os WD My Book Desktop nem csupán a nagy tárhely miatt lehet meggyőző, hanem a szép számban jelen lévő biztonsági funkciók miatt is. Először is itt a biztonsági mentés lehetősége, amely a WD SmartWare Pro szoftverrel lehetséges helyben, vagy akár felhőben is, amelyhez már az Acronis True Image WD Edition nyújt segítséget. A szenzitív adatok biztonságáról jelszavas védelem és hardveres titkosítás is gondoskodik.
 
Sokoldalú csatlakoztatás
 
A hagyományos méretű USB csatlakozóval felszerelt eszközök közül mindegyik képes WD My Book Desktop megfelelő kezelésére. Az USB 2.0, vagy a háromszor gyorsabb USB 3.0 is kényelmesen használható, akár 5 Gb/s adatátviteli sebességgel is. Természetesen az adatok szállítására is alkalmas a külső merevlemez, mivel méretei és csupán 890 grammos súlya is kedvező. Windows és OSX operációs rendszereket futtató számítógépekkel is tökéletes kompatibilitás élvezhető.
A WD My Book Desktop 2 TB hasznos kiegészítője lehet minden számítógépnek.

 
 
Pontos adatok: 
Tárkapacitás: 2 TB
Fordulatszám: 5400 RPM
Csatlakozó: USB 3.0
Szélesség: 135 mm
Magasság: 165 mm
Mélység: 48 mm