2024.08.13.

2025-re csúszott a Terminator: Survivors

A Nacon több hónappal is elhalasztotta az ígéretes túlélőjáték premierjét.
 

Az év egyik legígéretesebb játékán dolgozik a Nacon kiadó milánói stúdiója. A Terminator: Survivors készítői azonban most rossz hírekkel szolgáltak. A játék ugyanis idén már biztosan nem fog megjelenni.

 

A Terminator: Survivorsben a játékosok egy teljesen hétköznapi civilt fognak irányítani, illetve kooperatív módban többet is. Az események az Ítélet Napja után játszódnak, a játékosok pedig a terminátorok elől fognak menekülni. Mivel hagyományos fegyverekkel alig lehet kárt tenni ezekben a gépekben, így a játékosok is többnyire inkább menekülni fognak előle.
 


A játékmenet gerincét a túlélő elemek adják majd. A nyílt világot járva kell felszerelés és eszközök után kutatni, miközben bármikor belefuthatunk egy gyilkológépbe. Ilyenkor megpróbálhatjuk feltartóztatni, de mindig jobb lesz inkább kereket oldani előle.

 

A Terminator: Survivors az eredeti tervek szerint október 24-én jelent volna meg. A készítők viszont több időt szeretnének, hogy tökéletesre csiszolhassák a játékot, ezért a premiert 2025-re halasztották el. Pontos dátummal most nem szolgáltak. A játék PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re készül.