2024.08.13.

KLEVV CRAS V RGB ROG TANÚSÍTVÁNYÚ DDR5 MEMÓRIA

A memória ASUS ROG alaplapokhoz tanúsított, AMD és Intel CPU-kkal működik.


A cég nemrég jelentette be legújabb készleteit, amelyek DDR5 specifikációkat, valamint ASUS ROG témát és tanúsítványt tartalmaznak. Az új készletek egy 7200 MT/s sebességgel kaphatók, és két konfiguráció érhető el: 16 GBx2 (32 GB) és 24 GBx2 (48 GB). Említést érdemel a beépített Intel XMP 3.0 és az AMD EXPO profil támogatása, így a felhasználóknak nem kell memóriát cserélniük az egyes rendszerekben a teljes kompatibilitás érdekében. Ezenkívül a Klevv azt állítja, hogy az ASUS ROG alaplappal párosítva a készletek akár 7400 MT/s-ot is támogatnak.

 

Bár ROG-tanúsítvánnyal rendelkeznek, ez nem jelenti azt, hogy ne működnének más alaplapokkal, ellenkezőleg, a támogatás megegyezik a Cras V RGB modellekkel. A vállalat biztosítja, hogy a ROG Certified memória kompatibilis legyen más gyártók ?mainstream alaplapjaival? is, beleértve a Gigabyte-ot, az ASrock-ot és az MSI-t.

 

Tervezési szempontból a CRAS V RGB ROG CERTIFIED DDR5 memória fekete-fehér kialakításával tűnik ki, amely a KLEVV eredeti CRAS V RGB sorozatán alapul, amely csak fekete vagy fehér színben kapható. A modul RGB világítással és hatékony alumínium hűtőbordával rendelkezik, amely biztosítja az optimális hőkezelést és a túlhajtási potenciált.

 

A KLEVV díjnyertes CRAS V RGB sorozata által ihletett, amely 2024-ben elnyerte a Reddot és az iF Design Awards díját, ez a különleges kiadású memória egyedi és feltűnő kéttónusú színvilágával tűnik ki. A letisztult fekete-fehér esztétikát megtestesítő CRAS V RGB ROG CERTIFIED DDR5 memória tökéletesen illeszkedik egy olyan all-ROG rendszerhez, amely egy pillantásra tagadhatatlan erőt sugároz.

Tartalmaz egy beépített PMIC-et, hőmérséklet-érzékelőt és 10 rétegű PCB-t a fokozott stabilitás és teljesítmény érdekében.  A Klevv szerint az új memória ebben a hónapban lesz elérhető élethosszig tartó garanciával, és az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Spanyolországban és Németországban forgalmazzák, online elérhetőséggel az Amazonon keresztül.


Forrás: videocardz