2022.03.17.

A Ghostwire: Tokyo is kihasználja majd a DualSense képességeit

Új előzetesben mutatták be a hónap végén érkező játék irányítását PS5-ön.
 

A Tango Gameworks a hónap végén új horror akció-kalandjátékkal jelentkezik. A stúdió korábban a két The Evil Within epizóddal tette le a névjegyét és az újdonságuk, a Ghostwire: Tokyo sem ígérkezik kevésbé ijesztőnek.

 

A játék PC mellett PlayStation 5-re is elkészül és itt természetesen már kihasználja a DualSense kontroller egyedi képességeit is. Erről pedig egy vadonatúj előzetest is összeraktak a készítők, amelyben látványosan mutatják be, hogy mi mindenre lesz képes a játék.
 


Az adaptív ravaszbillentyűk különböző erejű megnyomásával vagy nyomvatartásával más és más varázslatokat idézhetünk meg. A haptikus rezgések pedig képesek lesznek visszaadni a repülés érzését, a bekapott találatokat, de akár az olyan apró és finom jeleket is, mint az esőcseppek. Emellett a kontroller beépített hangszóróját is használni fogja a játék.

 

A Ghostwire: Tokyoban egy olyan fiatalembert fogunk irányítani, aki képes észlelni egy másik dimenzióból érkezett démonokat és varázslatokkal fel is tudja venni velük a harcot Tokió utcáin. A játék a tervek szerint március 25-én fog megjelenni PC-re és PlayStation 5-re.