2022.05.27.

A rendező mesél a The Quarryről

Összefoglalta, hogy mi minden vár a játékosokra a heteken belül megjelenő horror kalandjátékban.
 

A Supermassive Games néhány napon belül új horror kalandjátékkal jelentkezik, amely a stúdió korábbi játékaihoz hasonlóan a moziszerű élményre helyezi a hangsúlyt. A The Quarry ezért igazi hollywoodi sztárokat vonultat fel, de lesz benne olyan lehetőség is, hogy az egész sztorit igazi animációs filmként nézzük végig.

 

A The Quarry most új előzetest kapott, amelyben a játék rendezője foglalja össze, hogy mire számíthatunk. A történet egy nyári tábor utolsó éjszakáját meséli el, amikor már csak néhány diák maradt ott egy utolsót bulizni. Ám a közeli erdőben valaki vagy valami az életükre tör.
 


A játékosok mind a kilenc karaktert irányíthatják majd, döntéseik pedig alapvetően befolyásolhatják azok túlélési esélyeit. Olykor egy teljesen jelentéktelennek tűnő választás is életeket követelhet. A sztorit egyedül és barátainkkal közösen is végig lehet majd játszani. Utóbbi a premier napján még csak helyben lesz elérhető, az online multiplayer rész csak júliusban érkezik.

 

A The Quarry igazi horror kaland lesz, amit többször is érdemes lesz végigjátszani, hiszen a döntéseink miatt más és más irányba mehet el a történet. Más helyeket, más helyzeteket és más dialógusokat érhetünk el, illetve befejezésből is rengeteg lesz. A megjelenésre már tényleg csak néhány napot kell várni, június 10-én lesz esedékes PC-n, PlayStation 5-ön és PlayStation 4-en, valamint Xbox Series X-en és Xbox One-on.