2015.06.09.

Alcor ACCESS Q781M, mindig online két SIM kártyával

Az Alcor táblagépei ár-érték arányban mindig jó vételnek számítottak, de az ACCESS Q781M kenterbe veri az eddigi felhozatalt.

Alcor ACCESS Q781M, mindig online két SIM kártyával


Kompakt kialakítás

 
Az Alcor ACCESS Q781M a könnyedén hordozható, 7 inches méretkategóriában száll versenybe. Kijelzője az átlóhoz illően, 1024x600 képpontos felbontással bír. A MediaTek műhelyéből származó, MTK8382 típusú rendszerchip, négy magot foglalkoztat, amelyek mindegyike, egységesen 1,3 GHz-es órajellel rendelkezik. Ezt 1 GB-nyi rendszermemória támogatja, amellyel már gördülékenyen futtatható az Android 4.2 Jelly Bean operációs rendszer és a számtalan applikáció is.
 

Internet bárhol

 
A világhálóhoz való csatlakoztatás nem csak WiFi-n, hanem 3G-s mobilhálózatokon keresztül is lehetséges, ráadásul két SIM kártya egyidejű használatával is. Ez már a telefon funkció kihasználására is remek lehetőséget biztosít. A hátoldali 2 Megapixeles és az előlapi VGA felbontású kamerák a fotózásra, videózásra és videotelefonálásra is egyaránt alkalmasak. A 8 GB-os belső tárhely mellé, akár 32 GB kapacitású microSD memóriakártya is helyezhető.

Az Alcor ACCESS Q781M tudás és ár tekintetében az egyik legjobb vétel jelenleg.