2023.11.07.

Alsó polcos gamer monitor az ASUS-tól

A TUF termékcsaládot fogja erősíteni az újdonság, aminek azért nem kell majd szégyenkeznie a tudása miatt.
 

A játékosok megszokhatták már, hogy az ASUS mindig csúcskategóriás termékekkel szolgálja ki őket a ROG termékcsaládban. De ne feledkezzünk meg a gyártó másik gamer termékcsaládjáról, a TUF-ról sem! Ezt fogja a jövőben egy új belépőszintű monitor is gyarapítani.

 

Bár alsó polcosnak szánják, a TUF VG279QL3A kifejezetten ígéretes paraméterekkel rendelkezik. A nevéből már kitalálható, hogy egy 27 hüvelykes, vagyis teljesen átlagos méretű monitorról van szó. A mérnökök IPS LED LCD panelt pakoltak bele, amelynek felbontása 1920*1080 pixel. Ezt pedig akár 180Hz-en is képes frissíteni, e téren tehát egyáltalán nem vall kudarcot.

 

A legnagyobb fénysűrűség 400cd/m2, a válaszidő pedig 1ms GtG. Természetesen a magas képfrissítési ráta mellől nem hiányzik az AMD FreeSync Premium támogatása sem. Ami a hátoldalt illeti, két darab HDMI 2.0 és egy DisplayPort 1.4 kapott helyet.

 

Az ASUS egyelőre nem árulta el, hogy az új TUF-monitor pontosan mikor kerülhet a boltok polcaira. Ugyanígy azt sem lehet egyelőre tudni, hogy milyen árcédulát ragasztanak majd rá, de valószínűleg e téren is kedvező hírekre számíthatunk.