2023.06.26.

Alsópolcos, de izgalmas egér a The G-Labtől

A Kult Nitrogen Core egészen 10 000 DPI-ig skálázható.

A The G-Lab még csak most próbálja meg megvetni a lábát a hardverpiacon, ehhez egyre több elemből álló és egyre szélesebb termékkínálattal igyekszik kiszolgálni a vásárlói igényeket. A gyártó így kínál billentyűzeteket, headseteket, játékvezérlőket, gamer székeket és persze egereket is. Utóbbiak táborát gyarapítja a Kult Nitrogen Core is.

 

A vezetékes gamer egér a gyártó jelenleg második legdrágább kurzorkergetője, egyben a legdrágább, amely nem kínál vezeték nélküli technológiát. De még így is bőven az alacsony árazású termékek polcára kerülhet, pedig tudását elnézve magasabban is lehetne helyet találni neki.
 


A mozgásokat egy Avago lézerszenzor követi le, amelynek érzékenységét több lépcsőben egészen 10 000 DPI-ig lehet skálázni. A maximális gyorsulás elmarad a nagyoktól, "csak" 20g, de természetesen ezt sem lennénk képesek kihasználni normál használat mellett. Az egér 1000Hz-es polling rate-t kínál, valamint összesen tizenegy programozható gombot kapott. Azt a gyártó nem árulta el, hogy a két fő klikk alatt milyen kapcsolók lapulnak, de azt igen, hogy 30 millió kattintásig nem fognak hibázni.

 

A The G-Lab Kult Nitrogen Core egere természetesen RGB-világítást is kapott, a két fő klikk két oldalán és alul egy-egy csíkban, valamint a gyártó logóján hátul. Emellett érdemes megjegyezni a talpba süllyesztett tárolót, ahová extra súlyokat pakolhatunk, bár az egér enélkül is 105 grammot nyom. A The G-Lab közel 10 000 forintos áron kínálja újdonságát.