Dotcomp csv és xml feedek/árlisták url változása! TOVÁBB
2023.03.02.

ASUS TUF Gaming A1 külső SSD-ház, ha vinni kell

Ennél biztonságosabb helyet nem találhatsz az SSD-dnek.
 

Amikor már egy egyszerű pendrive nem elég, jöhetnek a külső vinyók. Pontosabban ma már sokkal inkább a külső SSD-k. De mi van, ha mi ennél is egy picit komolyabb termékben gondolkozunk? Olyasmiben, ami mindentől megvédi az adathordozónkat? Akkor jön a képbe az ASUS TUF Gaming A1 külső SSD-ház.

 

Már megjelenésén is látszik, hogy nem holmi műanyag tokról van szó, hanem egy atombiztos védőburokról. Amely ráadásul szélvészgyors adatátvitelt is garantál. Az A1-ben dual M.2 interface gondoskodik róla, hogy mind a PCIe NVMe, mind a SATA SSD-kel használható legyen. Az adatátvitelt USB Type-C 3.2 Gen 2x1 csatlakozó biztosítja, amely PCIe NVMe SSD-k esetében 10, SATA SSD-k esettében 6 Gbps sebességet garantál.
 


Az ASUS arra is gondolt, hogy a lehető legbiztonságosabb helyre költöztessük az adattárolókat. Így a masszív ház katonai besorolású ütésállóságot biztosít. Ez megfelel MIL-STD-810G szabványnak. A víz- és porállóságot pedig az IP68 besorolás garantálja.

 

Az ASUS profi megjelenésű, de főleg profi tudású külső SSD-házat készített. Amiért nem is kell kifejezetten sokat fizetni, hiszen jelenleg 18 ezer forint körüli áron lehet beszerezni.