2023.08.23.

Az Assassin's Creed Mirage is kapott gamescom-trailert

Az új előzetes elsősorban a játéktérül szolgáló Bagdadra koncentrál.
 

Idén ősszel olyan epizóddal tér vissza a Ubisoft egyik legsikeresebb szériája, amely a tizenhat évvel ezelőtti legelső részt fogja idézni. Az Assassin's Creed Mirage sok szempontból visszatér a gyökerekhez, többek közt a helyszín is nagyon fog hasonlítani. Ez a legújabb előzetesből is kiderül.

 

A játék főhőse Basim lesz, akivel az előző részben NPC-ként már találkozhattunk. Most a fiatalabb éveit ismerhetjük meg, amikor még Bagdad utcáin egyszerű tolvajként élt. Itt figyelt fel rá a Hidden Ones egyik mestere, aki meglátta benne a fantáziát és a titkost társaság tagjává tette.
 


Az új előzetes elsősorban a játéktérre, vagyis Bagdad városára koncentrál. A város hatalmas lesz, de mivel ez lesz a játék teljes területe, így mégis jóval kisebb lesz a Valhalla világánál. De ezzel együtt is milliónyi felfedeznivaló várja majd a játékosokat a szűk sikátorokban és a háztetőkön egyaránt.

 

Az Assassin's Creed Mirage PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re készül. Ha nem alakul másképp, akkor október 5-én, vagyis alig bő egy hónap múlva fog megjelenni.