2021.12.21.

Az idők végezetéig kitart melletted a SteelSeries Prime egér

A fő gombok alatt Presige OM kapcsolók dolgoznak, amelyek 100 millió kattintásig nem hibáznak.
 

A SteelSeries nem csak fejhallgatókat vagy épp gamer billentyűzeteket kínál, de nem hiányoznak portfóliójából a gamer egerek sem. Ezt a vonalat képviseli a SteelSeries Prime is, amely hosszú évekre remek társ lehet a legkiélezettebb esport csatákban is.

 

Az egérben egy TrueMove Pro szenzor kapott helyet, amelynek kifejlesztésében a téma szakértőjének számító PixArt csapatával dugták össze a fejüket. Ez 18 000 CPI-ig skálázható, 50 G-s és a SteelSeries Qck padon 450 IPS gyorsulást követ le. Az egér belső memóriájából öt előre megadott profilt lehet előhívni.
 


Ami igazán időtállóvá teheti a Prime-ot, az a két fő billentyű alatt található Presitge OM, vagyis optikai-mágneses kapcsoló. Ez a hagyományos mechanikus kapcsolókkal szemben sokkal precízebb és lag-mentes használatot eredményez. Emellett az optikai szenzor is sokkal lassabban használódik el, mint a klasszikus mechanikus kapcsolók. Így a gyártó ígérete szerint akár 100 millió kattintást is hiba nélkül venni fog az egér.

 

A SteelSeries Prime, hanem is lehet dobogós egy könnyűségi versenyben, a maga 69 grammos tömegével azért az élmezőnyben végezne. A házát ráadásul olyan műanyaggal vonták be, amely sokkal könnyebben tisztítható a hagyományos megoldásoknál. A SteelSeries 70 eurót kér el az egérért.