2021.09.13.

Bejelentették a Marvel’s Spider-Man 2-t

A folytatásban Peter Parker és Miles Morales közösen vigyáz majd Manhattanre, de még így sem ők lesznek az esélyesek.


Az Insomniac Games csapata 2018-ban megalkotta minden idők talán legjobb szuperhősös videojátékát, amely letaszította a trónról az addigi uralkodó Batman: Arkham szériát. Ez volt a Marvel?s Spider-Man, amely nem csak elképesztően részletes látványvilágával és a legapróbb részletekig zseniálisan kidolgozott játékmenetével lett sikeres, de mellé a képregényekhez méltó sztorit is írtak. Aztán tavaly a PlayStation 5 premierjével megérkezett az önállóan futó kiegészítő, a Spider-Man: Miles Morales, amely ugyanezt tudta, csak még szebb grafikával.

 

Az Insomniac Games stúdió így nem csak a konkurenciának, de saját magának is feladta a leckét, mert olyan magas lécet kell megugrani, amire csak kevesen lehetnek képesek. Ők most úgy tűnik, mégis megpróbálják, ugyanis bejelentették, hogy készül a folytatás, jön a Marvel?s Spider-Man 2! A bejelentés mellé pedig egy nagyon hangulatos előzetes is érkezett.
 


Egyelőre kevés részlet ismert, azokat is csak a fenti előzetesből lehet összebogarászni. Ezek alapján mindkét Pókember szerepelni fog a játékban és ez egyben azt is jelenti, hogy mindkettőt irányítani is lehet majd. A video tanúsága szerint a látványvilág egészen bámulatos lesz. Ami viszont még ennél is ígéretesebbé teszi az egészet, az a trailer végén felbukkanó ? és lényegében az egész trailert addig is végig narráló ? Venom.

 

A Marvel?s Spider-Man 2 két szépséghibával rendelkezik jelen állás szerint. Az egyik, hogy kizárólag PlayStation 5-re készül, vagyis a PC-s és Xboxos játékosok most is csak irigykedve nézhetik majd a PlayStationös barátaikat. A másik pedig az, hogy a premierre 2023 előtt nem fog sor kerülni, az pedig még nagyon messzinek tűnik.