2023.07.18.

Bemutatkozott a Corsair Nightsabre Wireless

A gamereknek szánt egéren 11 programozható gombot kapunk.
 

A Corsair két újdonságról is lerántotta a leplet a napokban. Természetesen mindkét újdonság a játékosokat célozza, egy billentyűzetről és egy egérről van szó. Az új egér a Nightsabre Wireless, amely nem kevesebb mint 11 programozható gombot cipel a hátán.

 

Az egér szimmetrikus kialakítást kapott, a két fő klikk mögött és alatt egy-egy RGB-csíkkal, valamint szintén RGB-színekben pompázó Corsair logóval a hátoldalon. A gyártó ezúttal nem árulta el, hogy mennyit nyom az egér a mérlegen, valószínűleg azért, mert ezúttal nem a tömegcsökkentés volt az elsődleges cél.
 


A házban egy PixArt PMW 3393-on alapuló Marksman 26K szenzor lapul. Ennek érzékenysége akár 26 000 cpi-ig skálázható 650 ips és 50g gyorsulás mellett. A fő klikkek alatt a Corsair saját quickstrike technológiájára épülő optikai kapcsolókat találunk, de a gyártó ezek garantált klikk-élettartamát sem árulták el.

 

Az egeret 1,8m-es USB-A ? USB-C kábellel lehet feltölteni, egy töltéssel akár 100 órás üzemidőt is bír, míg 15 percnyi töltéssel máris 20 órás üzemidőt kapunk. A gyártó nem méri olcsón a Nightsaber Wirelesst, hiszen 170 eurót is elkér majd érte.