2022.07.28.

Bemutatkozott a Gotham Knights Batgirlje

Nightwing és Robin után ő is saját trailert kapott.
 

A Warner Bros. újabb trailert tett közzé a készülő Gotham Knightsból. Ahogy a korábbi videókon, úgy most is a négy játszható hős egyike mutatkozott be saját előzetesében. Korábban Robin és Nightwing kapott bemutatót, most pedig Batgirl.

 

Társaihoz hasonlóan ő is jártas a harcművészetekben, de talán ő hasonlít majd a legjobban Batmanre. Többnyire lopakodással cserkészi be ellenfeleit, batarangokat használ és csendben üti ki az ellenséget. Ha viszont nyílt harcra kerül a sor, nuncsakuvá alakítható tonfákat használ.
 


Emellett képes lesz köpenyével Batmanhez hasonlóan siklani a levegőben. Lesz egy motorja is, de az egyelőre nem világos, hogy ezt irányítani is tudjuk majd. A trailerből az is kiderül, hogy Nightwinghez és Robinhoz hasonlóan hozzá is egy sor kosztümöt lehet majd feloldani.

 

A Gotham Knights a tervek szerint október 25-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re. Érdekesség, hogy ugyanezen a napon egy könyv is a boltokba fog kerülni, ami a játék fejlesztéséről fog szólni.