2023.02.22.

Bemutatkozott a Razer BlackWidow V4 Pro billentyűzet

Az újdonság különleges parancstárcsával is rendelkezik.
 

A Razer neve egyet jelent a legmagasabb színvonalat képviselő gamer termékekkel, legyen szó egérről, fejhallgatóról, billentyűzetről vagy más kiegészítőkről. A billentyűzetek táborát fogja erősíteni a most bemutatott Razer BlackWidow V4 Pro is.

 

Természetesen ezzel is a játékosokat célozzák és igyekeznek minden igényüket kielégíteni. Egy teljes méretű klaviatúráról van szó, amely a Razer saját mechanikus kapcsolóit használja. Ezekből két változat lesz elérhető, a lineáris és a taktilis. Az időtálló kialakítást segíti a különleges alumíniumötvözet is, amelyből a billentyűzet házát készítik.
 


A dedikált multimédia billentyűket a jobb felső sarokban egy méretes hangerőszabályozó görgő alatt találjuk. A bal felső sarokban, közvetlenül az ESC billentyű mellett egy multifunkciós parancstársa is helyet kapott. Ezt használhatjuk a billentyűzet RGB-világításának vezérlésére, zoomolásra, alkalmazások közti váltásra, a böngésző fülei közti navigálásra és hasonló parancsokra is.

 

A Razer öt plusz három dedikált, programozható makro billentyűt is beépített a baloldalra. A billentyűzet nem az alsó polcra készült, ez az árán is érezhető. Az ajánlott fogyasztói ára ugyanis 270 euró körül mozog.