2023.02.28.

Bemutatkozott a The Thaumaturge

Körökre osztott harcrendszer és a XX. század elején Varsó.
 

Érdekes játékot leplezett le tegnap a 11 bit studios kiadó. A Th Thaumaturge a Fool?s Theory stúdiójában készül és egy nagyon ígéretes szerepjátéknak tűnik. Az első előzetes már megérkezett, ez alapján a hangulatra nem lehet majd panasz.

 

A The Thaumaturge történet a XX. század eleji Varsóban játszódik, ahol akkoriban mindenféle népek keveredtek. Voltak helybéli polgárok, orosz katonák, zsidó kereskedők és más emberek is. De voltak köztük olyanok is, akik képesek voltak túlvilági démonokat megidézni, ezekkel pedig befolyásolni mások gondolatait.
 


A játékmenetről egyelőre kevés részlet ismert, de az igen, hogy a harcok ? amelyekben a megidézett démonok is részt vesznek ? körökre osztott rendszerben fognak zajlani. Mivel egy szerepjátékról van szó, rengeteget fogunk beszélgetni másokkal, a dialógusok során pedig olykor a történetet befolyásoló döntéseket is hoznunk kell.

 

A The Thaumaturge kizárólag PC-re készül, de azt még nem lehet tudni, hogy a megjelenésre mikor kerülhet sor. A fejlesztők korábban már jelentkeztek egy remek játékkal, az volt a Seven: The Days Long Gone.