2023.07.26.

Bemutatkozott a Trine 5 egyik hőse

Pontius, a lovag egyike lesz a játék három irányítható karakterének.
 

A Frozenbyte stúdió néhány hónappal ezelőtt jelentette be, hogy már dolgozik a Trine 5: A Clockwork Conspiracyn. Ez a nagy sikerű franchise legújabb felvonása lesz, amelyben visszatér a három kalandor: Amadeus, Pontius és Zoya. Közülük Pontius kapott most saját bemutatót.

 

Pontius, a lovag, aki az erőt képviseli majd a trióban. A trailer tanúsága szerint a régi képességei mind megmaradnak, így a szerepe is hasonló lesz, de persze lesznek újdonságok is vele kapcsolatban. Kardjával gond nélkül kaszabolja le az ellenséget, de a pajzsa sokkal hasznosabb lesz.
 


Ezzel ugyanis nem csak védekezni tud, de sok másra is használhatja. Tud vele fény és vízsugarakat irányítani és ezzel kapcsolókat befolyásolni. Lehet rajta szánkózni és akár a levegőben siklóernyőzni is. Pontius képes lelökni másokat a mélybe, megállíthatatlan rohammal falakat áttörni, illetve egy talizmánnal saját maga árnyképét is irányítani.

 

A Trine 5: A Clockwork Conspiracy bő egy hónap múlva fog megjelenni. A játékot PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre készítik. Augusztus 31-én debütálhat.