2024.02.20.

Bemutatkozott a WWE 2K24

A 2K Sports idén sem hagyja pihenni a pankráció szerelmeseit.
 

A 2K Sports lassan teljesen az EA Sports fejére nő, ha még nem tette meg eddig is. A kiadó már most számos több éves múltra visszatekintő, komoly licencekre épülő sportjáték-sorozatot tud felmutatni. Ezek táborát erősíti a WWE 2K széria is, amelynek idén is lesz új felvonása, a WWE 2K24.

 

A WWE 2K24 több újítást és javítást tartalmaz az előző részhez képest, például négy új meccstípust: Különleges Vendégbíró, Koporsó, Gauntlet és Mentőautó. Ezek a meccstípusok különböző kihívásokat és szabályokat kínálnak a játékosoknak, akiknek nem csak a ringben, hanem a környezetben is ki kell használniuk az előnyeiket.
 


A játékban visszatérnek a korábbi részekből ismert módozatok is, mint például a MyCareer, a MyGM, a Showcase és a Universe. A MyCareer módban a játékos saját pankrátorát alakíthatja ki, és végigjátszhatja a WWE karrierjét. A MyGM módban a játékos a WWE egyik menedzsere lehet, és irányíthatja a show-kat, a szupersztárokat, a pénzügyeket és a rajongókat. A Showcase módban a játékos történelmi WWE pillanatokat élhet át újra, mint például a The Rock és Stone Cold Steve Austin rivalizálása. A Universe módban a játékos saját WWE univerzumot hozhat létre, és testre szabhatja a show-kat, a szupersztárokat, a szövetségeket, a címeket és a történeteket.

 

A WWE 2K24 PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X-re és Xbox One-ra készül. Az első mérkőzéseket március 8-án játszhatjuk le. A játékot négy különböző kiadásban lehet megvásárolni: a Standard Edition, a Cross-Gen Bundle, a Deluxe Edition, és a 40 Years of WrestleMania Edition. A Deluxe Edition és a 40 Years of WrestleMania Edition vásárlói már 2024. március 5-én hozzáférhetnek a játékhoz, három nappal a többi játékos előtt.