Kategóriák
2021.11.16.

Bemutatkozott az ASUS TUF Gaming M4 Wireless egér

A játékosoknak szánt eszköz visszafogott designt kapott, de a tudását nem érheti panasz.
 

Az ASUS évek óta szállítja a kifejezetten játékosoknak szánt termékeit, ezek palettája mára egészen széles körben lefedik a gamer igényeket. A hardverek mellett ma már bőséges a kínálat többek közt periféria elemekből, így akár egerekből is. Ezek táborát most egy újdonság is bővíti.

 

Az ASUS TUF Gaming M4 Wireless egérben egy meg nem nevezett típusú szenzor kapott helyet, amelynek érzékenysége több lépcsőben egészen 12 000 DPI-ig skálázható. Erre egy külön dedikált gombot is találunk a görgő mögött. Maga az egér kimondottan visszafogott designt kapott, ami egyszerre lehet vonzó és csalódást keltő a vásárlókban. Aki az RGB-világításra pályázik, annak másik eszközt kell keresnie.
 


Aki viszont egy alapvetően könnyű egeret keres, annak az M4 Wireless ideális választás lehet, mivel összesen 62 grammot nyom. Persze az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ez csak akár elem vagy akkumulátor nélkül értendő, azzal együtt valamivel nehezebb lesz az egér.

 

Programozható gombból hatot találunk, ami pedig még érdekesebbé teheti az újdonságot, az a különleges ASUS Antibacterial Guard bevonat, amely a gyártó állítása szerint gátolja a baktériumok megtelepedését az egér felületén. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az M4 Wireless (amely 2,4 GHz-es wifin vagy Bluetooth-on is csatlakoztatható) mikor és milyen árcédulával fog megjelenni.