2023.07.26.

Bőséges Armored Core VI: Fires of Rubicon bemutató

Közel negyedórányi videón nézhetjük meg a robotos játék játékmenetét.
 

A nyár végén debütálhat a From Software új játéka, az Armored Core VI: Fires of Rubicon. A stúdiótól már megszokhattuk, hogy piszok magasra teszi a lécet új játékaival, de egy már bejáratott robotos franchise-ban most működnek közre először. Az alábbi gameplay-trailer alapján viszont nem okoznak majd csalódást.

 

Egy közel negyedórás játékmenet-bemutató látott napvilágot. Ebben először némi akciónak lehetünk részesei különféle földi és légi egységek ellen. A video közepe felé aztán megnézhetjük a szerkesztőt, ahol a robotunkat tudjuk majd átalakítani és felfegyverezni. Itt fontos, hogy minden változtatás hatással lesz a robot statisztikáira, így nem lehet majd játszani a képességekkel, hogy a saját stílusunkhoz igazítsuk azokat.
 


A video második felében ismét az akcióé a főszerep. Az Armored Core VI a Rubicon 3 bolygón játszódik, ahol egy gigantikus energiával rendelkező új erőforrás miatt folyik a háború. Ez új szintre emelhetné az emberiséget, de cserébe egész bolygókat elpusztítani képes erő lakozik benne.

 

Az Armored Core VI: Fires of Rubicon PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X-re és Xbox One-ra készül. Ha nem jön közbe semmi, akkor a premier egy hónap múlva, augusztus 25-én jön el.