2015.02.05.

D-Link DNS-320L - Adattárolás saját felhőben

A D-Link hálózati adattárolói évek óta töretlen hírnévnek örvendhetnek, többek között ezért is kézenfekvő választás a DNS-320L.

Duplázza a lehetőségeketD-Link DNS-320L - Otthoni felhőtárolás könnyedén
 

A D-Link DNS-320L számos lehetőséget kínál az adattárolásra. A kétfiókos NAS egyenként 3 TB-os merevlemezek működtetésére képes maximálisan. Az így létrejött, akár 6 TB kapacitású tárhely SATA II csatolófelülettel rendelkező, 3,5 inch formátumú merevlemezekkel érhető el. A normál, JBOD, RAID 0 illetve RAID 1 módban is alkalmazhatóak. A tárolt adatok a mydlink access applikáció segítségével bármilyen mobil eszközről könnyedén elérhetőek. A Gigabites LAN portnak köszönhetően megfelelő sebességű kapcsolatot létesíthető.
 
Egyszerű beállítások
 
Az összeszerelés és a beállítások nem jelenthetnek gondot, hiszen a merevlemezek egyszerűen becsúsztathatóak a megfelelő helyre, a beállítás varázsló segítségével pedig gyerekjáték a formatálás és minden szükséges művelet elvégzése is. A sokoldalúság sem lehet kérdés, ugyanis a DNS-320L tökéletesen kompatibilis OSX operációsrendszerekkel is, de akár számítógép nélkül BitTorrent szerverként is üzemeltethető.
A D-Link DNS-320L tökéletes megoldás az egyre szélesebb körben elterjedt multimédiás eszközök tartalmi kiszolgálására.