05.20-án hétfőn a nagykereskedésünk zárva tart. Keddtől a megszokott időpontban várunk titeket!
2023.07.13.

Dátumot kapott a Banishers: Ghosts of New Eden

A szellemvadász kaland idén ősszel rajtol el.
 

A francia Don't Nod stúdiótól megszokhattuk már, hogy elsősorban igényes és elgondolkodtató témákat feszegető kalandjátékokat készítenek. De emellett előszeretettel nyúlnak mozgalmasabb műfajokhoz is. Következő játékuk, a Banishers: Ghosts of New Eden is egy akció-szerepjáték lesz.

 

A történet egy olyan világban játszódik, ahol szörnyek és túlvilági démonok kísértik az embereket. A szellemvadászok feladata, hogy ezt megakadályozzák. A két főhős, Ante és Red is ilyen szellemvadászok, akik szerelmesek egymásba, de egy tragikus küldetés elszakítja őket és Ante is szellemmé vált.
 


A játékosok fegyverekkel és Ante túlvilági képességeivel vehetik fel a harcot New Eden ártó szellemeivel. Kalandjuk során olykor nehéz döntéseket is meg kell hozni, ami befolyásolja az emberek és a lelkek sorsát is és így az egész történet alakulását. A játékosokon áll, hogy milyen irányba terelik tovább az eseményeket.

 

A Banishers: Ghosts of New Eden egy vadonatúj előzetesben végre pontos megjelenési dátumot is kapott. Eszerint PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is november 7-én fog megérkezni.