2023.08.23.

Dátumot kapott a Tekken 8

A gamescomra időzítették a verekedős játék premierjének leleplezését.
 

Idén őszre már kapunk egy ígéretes verekedős játékot a Mortal Kombat 1 képében, de nem kell attól tartanunk, hogy jövőre nem jut újdonság. A legújabb hírek szerint ugyanis a Tekken 8 is premierdátumot kapott, méghozzá az éppen most zajló gamescomon.

 

A Namco verekedős játékát még tavaly szeptemberben jelentették be. Az eddig látottak alapján nem csak a grafika újul meg alaposan, de a harcok dinamikáján is sokat csiszolnak a fejlesztők. A bunyók így még dinamikusabbak, egy picit moziszerűbbek lesznek.
 


Ami a karaktereket illeti, rengeteg régi visszatérő lesz. A fontosabb szereplők között ott lesz Jin Kazama, Kazuya Mishima, Paul Phoenix, King, Nina Williams és Hwoarang is. De bizonyosan számíthatunk majd új arcokra is.

 

A gamescom alkalmából új előzetest kapott a játék, amelyet fent meg is nézhettek. Ebből az is kiderül, hogy minijátékokra is számíthatnak majd a rajongók. Illetve vele együtt az is hivatalossá vált, hogy a premierre PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en is 2024. január 26-én kerül majd sor.