2022.01.31.

Dátumot kapott a Two Point Campus

Az egyetemmenedzser stratégiai játék tavasszal érkezik.
 

A Two Point Studios első játéka néhány évvel ezelőtt a Two Point Hospital volt, amellyel a mára már klasszikussá vált 1998-as Theme Hospital előtt tisztelegtek. Ennek megfelelően egy véletlenül sem komoly menedzserjátékról volt szó, amelyben egy kórház hétköznapjait kellett egyengetnünk, de szigorúan mókás stílusban tálalva.

 

A stúdió jelenleg második játékán dolgozik, amely stílusában és műfajában sem távolodik el az elsőtől. A Two Point Campus ugyanis szintén egy mókás menedzserjáték lesz, amelyben ezúttal egy egyetem felett kapunk teljhatalmat. A játékosok feladata az egyetem felvirágoztatása lesz.
 


A játékmenet egyik első lépése az egyetem épületeinek megépítése lesz, majd ezeket be is kell rendezni. Gondoskodni kell a megfelelő szolgáltatásokról is, illetve mindenféle kurzusokat indítani. E téren elég szerteágazó lesz a kínálat, de ezt sem szabad komolyan venni. Lesz robotika labor, ahol hatalmas robotokat építenek a hallgatók, a gasztronómia kurzuson pedig a világ legnagyobb pizzáját sütik meg.

 

A Two Point Campusban a cél a hallgatók elégedettségének biztosítása lesz, mert így egyre több diákunk lesz, ezzel pedig egyre több bevételünk is. A játék megjelenésétől már csak néhány hónap választ el minket, hiszen a tervek szerint a premierre május 17-én kerül majd sor PC-n, PlayStation 5-ön, PlayStation 4-en, Xbox Series x-en és Xbox One-on.