2023.08.07.

Egyedi battle royale élményt ígér a Side Bullet

A játékban ugyanis oldalnézetben harcolhatunk a többi játékos és az MI ellen.
 

Battle royale játékból rengeteg van, de ezek többsége mind FPS vagy TPS nézetet kínál. Most viszont közeledik egy új játék, a Side Bullet megjelenése, amely szakít ezzel a hagyománnyal. Ez ugyanis egy klasszikus oldalnézetes játék lesz, amelyben nem csak a többi játékossal, de az MI-vel is harcolnunk kell.

 

A játékosok egy nagyváros különböző területein csaphatnak össze a többiekkel. Ez az alábbi előzetesben is jól látható. Összesen nyolc különböző karakter közül lehet majd választani, köztük olyanokkal mint a különleges ügynök, az őrült, a sorozatgyilkos, a zöldfülű vagy épp a szökött fegyenc.
 


Minden karakter más harcmodort képvisel, más fegyvereket használ és más egyedi aktív és passzív képességekkel rendelkezik. A Side Bullet nem csak azért lehet vonzó a játékosok számára, mert a látottak alapján nagyon jól néz ki, de azért is, mert ingyenes lesz.

 

Ennek fényében lesznek benne mikrotranzakciók, de azok kizárólag a kozmetikai elemekre korlátozódnak majd. A premierre még augusztusban sor fog kerülni, ám csak PlayStation 5-ön.