2021.11.05.

Elden Ring játékmenet-bemutató

15 percben mutatta meg magát a jövőre érkező From Software RPG.


A From Software eddig olyan játékokat tett le az asztalra, mint a Dark Souls trilógia, a Bloodborne vagy legutóbb a Sekiro: Shadows Die Twice. A stúdió neve egybe forrt a bitang nehéz szerepjátékokkal, lényegében megteremtettek egy új stílust.

 

A csapat következő játéka évek óta készül és a tervek szerint jövő év elején jelenhet meg. Ez az Elden Ring, amelynek történetén kezdetben még a Trónok harca írója, George R.R. Martin is dolgozott. A játék tegnap vadonatúj előzetest kapott, amelyben 15 percen keresztül ismerkedhetünk a játékmenettel.
 


Ez lesz a stúdió történetének eddigi legnagyobb játéka, mivel az eddigi szokásokkal ellentétben ezúttal egy hatalmas nyílt világot lehet majd bejárni benne. A trailer tanúsága szerint gigantikus szörnyekből most sem lesz hiány, láthatunk például egy sárkányt és más megnevezhetetlen lényeket is. A helyszínek közül pedig a video második felében mutatott hatalmas erődítmény is igen impozánsnak ígérkezik.

 

Az Elden Ring PC-re, PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra készül. Többször is csúszott már a premierje, de jelen állás szerint a megjelenésre 2022. február 25-én fog sor kerülni.