2024.07.18.

Elegáns a Corsair TC500 Luxe gamer széke

A nevéhez hűen szinte már luxuskategóriásnak tűnik az ülőalkalmatosság.
 

Egy magára valamit is adó gamer nem ülhet holmi konyhaszéken a gép előtt, igenis kell valamilyen menő gamer szék az asztal elé. Ezt a legtöbb gyártó is sok-sok éve belátta és mindenféle változatban kínálnak ilyen gamer székeket. Köztük a Corsair is, amely most egy egészen elegáns újdonságot mutatott be.

 

A TC500 Luxe neve joggal sugallja a luxust, elég csak ránézni a székre, amely sötétszürke, fehér és sötétzöld színben is választható. A széket lélegző szövetkárpit borítja, amely stílusos varrásmintát is kapott. Az ülőfelület 50*59 cm-es, míg a háttámla 80 cm magas és 55 cm széles. Természetesen ennek dőlésszögét lehet állítani 90-160 fok között.
 


A műanyag karfa magasságát, szélességét, vízszintes pozícióját, illetve szögét is lehet állítani, hogy tökéletesen támassza alá a karunkat. Ugyanígy az ülőfelület magassága is állítható, illetve egy állítható deréktámasszal is felszerelték. A szék maximális teherbírása 120 kg.

 

A nyaki résznél pedig egy mágnesekkel rögzíthető, memóriahabos párna is helyet kap. A Corsair az újdonságot két éves garanciával szállítja. Ajánlott fogyasztói ára 500 dollár körül mozog.