2023.02.27.

Először mozgásban a Suicide Squad: Kill the Justice League

Az antihősök Lex Luthort szabadítják ki a gonosszá vált Flash karmai közül.
 

A Batman: Arkham játékokról híres Rocksteady Studios jelenleg is egy DC akció-kalandjátékon dolgozik, ám ezúttal egy csapat antihős, az Öngyilkos osztag a főszereplő. A Suicide Squad: Kill the Justice League évek óta készül, de első játékmenet-bemutatóját csak most kapta meg.

 

A játékban Harley Quinn, King Shark, Captain Boomerang és Deadshot felett vehetjük majd át az irányítást, akik azt a feladatot kapják, hogy Metropolisban fékezzék meg a Brainiac által gonosszá változtatott Justice League-et. Így olyan ellenfelekkel kell farkasszemet nézni, mint Flash, Batman vagy Superman. Egyedül Wonde Woman nem vált gonosszá közülük.
 


A játék legelső gameplay-előzetesében Flash egyik küldetését nézhetjük meg, amelyben a villámléptű hős elrabolta Lex Luthort, nekünk pedig ki kell szabadítani. Láthatjuk a kooperatív módot és a karaktereket akció közben. Többnyire kisebb katonákat lőnek halomba, néha járműveket fékeznek meg. A video nagy részében repkednek ide-oda és lőnek mindenre, ami mozog, miközben vicces egysorosokat puffogtatnak.

 

A Suicide Squad: Kill the Justice League PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re készül. A megjelenésére május 26-án kerülhet majd sor.