2023.04.05.

Előzmény-kiegészítőt kap a Forspoken

Megismerhetjük Athia múltját 25 évvel az alapjáték sztorija előtt.
 

Az idei év első nagyon várt játéka volt, de a Forspoken messze nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A Luminous Productions fantasy akció-kalandjátéka vegyes fogadtatásban részesült. Sokan kritizálták az élettelen világot, az önismétlő küldetéseket, az érdektelen sztorit. De cserébe dicsérték a harcrendszert és a látványvilágra sem lehet panasz. A fejlesztők jelenleg egy új DLC-n dolgoznak, amely májusban debütálhat.

 

Az In Tanta We Trust DLC egy előzménysztorit fog elmesélni, amelynek eseményei 25 évvel az alapjáték története előtt fognak játszódni. A főhős továbbra is Frey lesz, aki csatlakozik Tanta Cintához, hogy részt vegyen az Athiát kis híján szétszaggató nagy csatában.
 


A játékmenet is kap újdonságokat. Frey új képességeket fog tanulni, új varázslatokat és támadásokat kap. Ezeket továbbra is szabadon lehet majd kombinálni, így új kombókat hozhatunk létre.

 

Az In Tanta We Trust DLC a tervek szerint május 26-án fog megjelenni PC-re és PlayStation 5-re egyaránt. Aki a játék Digital Deluxe verzióját vásárolta meg, az még korábban, már május 23-án megkapja a kiegészítőt.