2023.07.31.

Ezért érdemes előrendelni a Mortal Kombat 1-et

Kizárólag az előrendelők vehetnek részt az augusztusi zárt bétán.
 

A NetherRealm Studios elvileg már az utolsó simításokat végzi a Mortal Kombat 1-en, amellyel ismét rebootolná a több évtizedes múltra visszatekintő verekedős szériát. Az új epizód idén ősszel érkezhet meg, de van egy módja, hogy már augusztusban kipróbálhassuk.

 

A fejlesztők bejelentették, hogy augusztus 18-tól 21-ig fog tartani a brutális játék zárt bétája. Hogy ebben pontosan milyen tartalom, mely karakterek, arénák és játékmódok lesznek kipróbálhatók, azt egyelőre nem közölték. Azt viszont igen, hogy mi a kritériuma a részvételnek.
 


Eszerint a zárt bétán kizárólag azok vehetnek részt, akik előrendelik a játékot. Sajnos van még valami: a béta csak PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en fog futni, vagyis hiába rendeljük elő a játékot PC-re, kimaradunk a tesztből.

 

A Mortal Kombat 1 szeptember 19-én jelenik meg a fent említett platformokra, illetve mellettük Nintendo Switchre is. A játékban teljesen új sztorit kapunk, amelyben Liu Kang már tűzistenként szerepel. A premier után folyamatosan érkeznek majd a karakter-DLC-k.