2022.07.27.

Ezt tudja majd a most bemutatott Realme Watch 3

Az újdonság az elődhöz képest jobb, de a Watch 2 Próhoz képest gyengébb lesz.
 

A Realme bemutatta legújabb okosóráját, a Realme Watch 3-at. Az újdonság a piac alsó szegmensébe érkezik, ennek megfelelően túl sok extrát nem szabad várni tőle, cserébe olcsón megvásárolható lesz.

 

Az okosóra egy 1,8 hüvelykes IPS-panellel szerelt kijelzőt kap, amelynek felbontása 240*286 pixel lesz. Ez méretben nagyobb az elődhöz képest, de felbontásban elmarad tőle. A kijelző egyébként lekerekített sarkú négyzet alakú, vagyis megjelenésében az óra szinte a megszólalásig hasonlít az elődre.

Ami a tudást illeti, a szokásos szolgáltatásokra lehet számítani. Kapunk 110 sportot számláló fitness funkcióra, számlapokból száznál is nagyobb a választék. Nem hiányzik a pulzusmérő és az alvásfigyelő funkció sem. Ami viszont újdonság és hasznos lehet, az a Bluetooth 5.3-ra épülő híváskezelő. Ehhez mikrofon és hangszóró is jár, vagyis Michael Knightot idéző módon a csuklónkon is tudunk telefonon beszélgetni.

 

A Realme az újdonságot, amely 340mAh-s akkumulátorának köszönhetően nagyjából egy hetes üzemidőt ígér, egyelőre csak Ázsiában, azon belül is Indiában dobja piacra. Ez persze később változhat és nálunk is a boltok polcaira kerülhet a Realme Watch 3. Az eszköz ajánlott fogyasztói ára 40 euró körül mozog.