05.20-án hétfőn a nagykereskedésünk zárva tart. Keddtől a megszokott időpontban várunk titeket!
2022.02.04.

Félórás bemutatót kapott a Gran Turismo 7

Ízelítőt kapunk a lenyűgöző látványvilágból, a kampányból és az autótunningból is.
 

A tavasz egyik nagy durranása lehet a Sony konzoljain a Gran Turismo 7. A Polyphony Digital stúdió sorozata eredendően mindig is PlayStation konzolokra jelnet meg és mindig piszok magasra helyezte a lécet a szimulátorok világában. A hetedik rész esetében sem lesz ez másképp.

 

Az új játék most egy bő félórás bemutató kapott, amelyben minden részletre kitértek a készítők. Tartalom terén sosem érhette panasz a játékot, most is négyszáznál is több széria- és versenyautó közül lehet majd válogatni, amiket különböző virtuális kereskedésekben vásárolhatunk meg a kampány során. Versenypályából pedig harmincnégy helyszínen kilencvennél is több nyomvonal áll majd rendelkezésünkre, köztük több visszatérő fantáziapályával is.
 


A grafika főleg PlayStation 5-ön a ray tracingnek köszönhetően már-már a fotorealisztikus szintet képviseli majd. Ezt a dedikált fotó módban is ki lehet majd használni. A fejlesztők külön foglalkoztak a helyszínek valóságos időjárásával, amiről külön rendszer gondoskodik. Az irányítást pedig úgy tervezték meg, hogy a veterán szimulátorrajongók és az új játékosok is élvezni tudják.

 

Nem hiányzik majd a játékból a tunning lehetősége sem. Több száz alkatrész áll majd rendelkezésünkre, hogy javítsuk autóink teljesítményét és teljesen átszabjuk azok kinézetét. Érdekesség, hogy lesz Gran Turismo Café és Gran Turismo Museum is, ahol az autók eredeti tervezői mesélnek és rengeteg hasznos információt kapunk a márkák történelméről. Mindezt egy hónap múlva, március 4-én kapjuk kézhez, ekkor jelenik meg a Gran Turismo 7 PlayStation 5-re és PlayStation 4-re.