2018.10.01.

A Define R6 USB-C kiadásával és új kiegészítőkkel jelentkezik a Fractal Design

A Fractal Design nemrég bemutatta a Define R6 gépházait, melyek most edzett üveg oldallappal és új foglalatokkal lesznek bővíthetők.

 
  • bemutatkozott a Fractal Design Define R6 USB-C portokkal ellátott, új belső kialakítású verziója
  • a vállalat emellett elérhetővé tesz HDD és SSD foglalatokat, melyek természetesen támogatják a szériát
  • jön az edzett üveg oldallap is, amely nem csak látványos, de hasznos is, hiszen könnyen hozzáférhetővé teszi a gépház belsejét

A Fractal Design nemrég lerántotta a leplet a legújabb gépházairól, melyek Define R6 néven kerültek a boltok polcaira - ebből érkezik egy USB-C kiadás. A cég ezen kívül most két kiegészítőt is az érdeklődők rendelkezésére bocsát, melyek külön megvásárolhatók lesznek. Érkezik egy edzett üveg oldallap szett és egy HDD vagy SSD foglalat csomag is, melyek egyszerűen beépíthetők az eredeti Define R6 gépházakba.

Nem csak a portok újak az Define R6 USB-C vázán

Az alapoktól újratervezett Define R6-os széria tehát egy USB-C verzióval bővül, ami a legújabb USB 3.1 Gen 2 Type-C portokkal lett ellátva, melyek támogatják a gyorstöltést és az akár 10 Gb/másodperces adatátviteli sebességet is. Az új kiadás speciálisan szigetelő acél panelekből készült, amik a legzajosabb ventilátort is teljesen elnémítják - hála a forradalmi belső kialakításnak. Ez teszi lehetővé egyúttal azt is, hogy a korábbiaknál megszokott elemekből (például SSD-ből vagy merevlemezből) többet helyezzünk be a kompakt vázba.





Ha pedig a belső felépítésről van szó, nem szabad megfeledkezni a kilenc ventilátortartóról és a hozzájuk tartozó PWM-hubról, melyek mellett egy 420 mm-es radiátor is kényelmesen elfér a vízhűtéshez. A harmadik generációs ModuVent technológia pedig a hangot tompító acél panelek és a szűrt, nagy hatásfokú léghűtéses elvezetés tökéletes kombinációja.

Még szebb és tágasabb lesz a régi Define R6

A cég természetesen gondolt az eredeti Define R6 tulajdonosaira is, hiszen piacra dobja a Define R6 Tempered Glass Side Panel csomagot, mely két, karcálló, edzett üveg oldallapot tartalmaz. A panelek nem csak elegánsak és erősek, de hasznosak is, hiszen a push-to-lock kialakításnak hála könnyedén kinyithatók, hogy a gép belseje egyszerűen elérhető legyen. A panelek fekete, fehér és acélszürke színekben lesznek kaphatók.





Jön továbbá az R6-ot támogató HDD Drive Tray és SSD Bracket Kit is. Az előbbi két 3,5 hüvelykes Fractal Design Type-A merevlemeztartót, az utóbbi pedig két 2,5 hüvelykes Fractal Design Type-A SSD-foglalatot tartalmaz. Mindkét csomag természetesen magában foglalja a szükséges csavarokat és kiegészítőket. A szettek feketében vagy fehérben válnak kaphatóvá.