05.20-án hétfőn a nagykereskedésünk zárva tart. Keddtől a megszokott időpontban várunk titeket!
2023.07.12.

Gamer monitort villantott a Nubia

A Red Magic eddig kizárólag okostelefon-márka volt, de ez változni látszik.
 

A kínai Nubia lassan, de biztosan egyre fontosabb szereplővé válik az okostelefonok piacán. A Red Magic készülékek ráadásul egész jó alternatívái tudnak lenni a sokkal drágább konkurens készülékeknek. A gyártó az utóbbi időben keresi, hogy merre nyithatna még, választásuk pedig a monitorok piacára esett.

 

Ide jelentették be a napokban a Red Magic Realm 34 nevű újdonságot, amelyről nem nehéz kitalálni, hogy egy 34 hüvelykes monitor lesz. Egyelőre alig tudni róla valamit, de az biztosnak látszik, hogy a Samsung által gyártott QD-OLED panel lapul majd benne.

 

Ennek felbontása az ultraszéles kivitel miatt 3440*1440 pixel lehet, amit 175Hz-en lesz képes frissíteni. A képernyőt 1800R mértékben meg is hajlítják, a maximális fénysűrűség pedig 1000 cd/m2 lehet. A magas képfrissítés mellé természetesen kapunk AMD FreeSync Premium támogatást is.

 

Ami a hátoldalt illeti, két HDMI 2.1 és egy DisplayPort 1.4 mellé a szokásos jack-csatlakozó és két USB-C aljzat fért oda. A gyártó két 5W-os hangszórót is bezsúfolt a kaszniba. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Red Magic Realm 34 pontosan mikor landolhat a boltok polcain és mennyit kell majd érte leszurkolni.