2021.08.04.

Genesis egérduó az alsó polcról

Bemutatkozott a Krypton 200 és Krypton 220, de sok különbség nincs köztük.

 

A Genesis úgy mutatott be két olcsó gamer egeret, hogy tulajdonképpen inkább csak egyet mutatott be. Ez úgy lehetséges, hogy a két újdonság ? a Krypton 200 és a Krypton 220 ? szinte teljesen megegyezik egymással. Egyedül a megjelenésükben van némi eltérés.

 

A két egér tudásban viszont teljesen megegyezik. A mozgást egy 6400 DPI-ig skálázható optikai szenzor követi le. Ennek érzékenységét hat fokozatban lehet állítani egy dedikált gomb segítségével. Azt a gyártó nem árulta el, hogy milyen szenzorról van szó, ahogy a gombok alatti kapcsolók típusa is rejtély.
 


A két egér között a legszembetűnőbb különbség a megjelenésükben van. Míg a Krypton 200 lekerekített, aszimmetrikus formát kapott némi RGB-világítással, addig a Krypton 220 sokkal szögletesebb, vadabb formavilággal bír. Ennek kialakítása szimmetrikus és RGB-világításból is egy picit több jutott rá.

 

A Genesis mindkét egeret 1,8 m-es USB-kábellel szerelte fel. Mindkét újdonság a legolcsóbb árkategóriába került, mivel mindkettő 15 euró alatti áron vásárolható meg.