05.20-án hétfőn a nagykereskedésünk zárva tart. Keddtől a megszokott időpontban várunk titeket!
2022.02.08.

Hihetetlen, de újra megjelenik a GTA V!

A 2013-ban megjelent, de máig elképesztően népszerű játék márciusban érkezik meg PlayStation 5-re és Xbox Series X-re.
 

A Rockstar Games kétségtelenül legnagyobb és legsikeresebb játéka az eredetileg 2013-ban PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra megjelent Grand Theft Auto V, avagy GTA V. A játék hatalmas bejárható és élettől nyüzsgő világot tárt elénk, amelyben szinte bármit megtehettünk. Az egyszemélyes kampány rendhagyó módon három főszereplő köré épült, akik között bármikor szabadon válthattunk, de a legnagyobb durranást kétségtelenül a máig milliókat szórakoztató GTA Online jelentette.

 

A játék az elmúlt közel tíz évben szép sorban megjelent PlayStation 4-re és Xbox One-ra, majd PC-re is. Minden újabb premierrel tovább szépült és bővült. De legyen bármennyire népszerű is, a rajongók ma már joggal várják, hogy készüljön végre a GTA VI. Nos, e téren is van jó hír, ugyanis a Rockstar, ha hivatalos leleplezést még nem is tett, de már elismerte, hogy folyik a fejlesztés.
 


A játékra valószínűleg még éveket kell várnunk, amire viszont nem kell, már csak néhány hetet, az a GTA V újabb premierje. Ezúttal természetesen PlayStation 5-re és Xbox Series X-re érkezik a játék, amely most is szépül egy kicsit. Natív 4K-s felbontást kapunk stabil 60 fps teljesítménnyel. A textúrákat élesebbre cserélik, megnövelik a látótávolságot, de kapunk HDR-támogatást és persze ray tracinget is. Ezekkel pedig valóban sokkal szebbé válik a játék.

 

A Grand Theft Auto V és a Grand Theft Auto Online is március 15-én fog megjelenni PlayStation 5-re és Xbox Series X-re. Érdekesség, hogy a GTA Online ezúttal nem csak a játék részeként lesz elérhető, hanem teljesen külön is megvásárolható lesz. Sőt, PlayStation 5-ön a premiert követő első három hónapban teljesen ingyen lehet majd játszani vele.