2018.09.07.

Hagyjuk az ablaktisztítást a robotra!

Bemutatkozik a Hobot-188 ablaktisztító robot, amely intelligens környezetfelismeréssel képes tökéletesen megtisztítani bármilyen üvegfelületet.

 
  • elérhető a Hobot-188 ablaktisztító robot, amely automatikus és manuális módban képes függőleges és vízszintes üvegfelületek tisztítására
  • a készülék az integrált mesterséges intelligenciának hála felismeri a környezetét és a keretek, peremek sem jelentenek gondot számára
  • a véletlenszerű tápellátási hibáktól és a leeséstől egy speciális UPS-rendszer védi

Intelligens környezetfelismeréssel

A házimunka kétségtelenül hosszú időt elvesz mindennapjainkból, ráadásul egyes fajtáinak elvégzése egyenesen nehéz. Az ablakok megtisztítása pontosan ilyen feladat: az üveg tisztára és csíkmentesre törlése felér egy kisebb kihívással. Hála a HobotTek legújabb fejlesztésű eszközének, ez a feladat mindössze egyetlen mozdulatra redukálódik; mellyel az ablakra erősítjük a Hobot-188 ablaktisztító robotot.

A készülék mesterséges intelligenciát használ ahhoz, hogy felismerje környezetét és akadály nélkül navigáljon az üveg felületeken - melyekre egyébként vákuumtechnológiával tapad fel. Az intelligens rendszer által a keretek körül is képes takarítani, így nem csak ablakok, de tükrök vagy üvegfalú zuhanykabinok és csempék tisztítására is tökéletesen alkalmas.





A kezünkben van az irányítás

A robot természetesen önállóan is takarít, de ha úgy adódik, a távirányítóján keresztül közvetlenül mi irányíthatjuk a mozgását. Mivel a modell alján és tetején is találunk egy infravörös érzékelőt, bárhonnan utasíthatjuk az eszközt, legyen az ablak belsején vagy külsején.

A gép emellett fel lett szerelve egy biztonsági UPS-akkumulátorral, ami megakadályozza, hogy a robot leessen a felületről egy esetleges áramszünet vagy tápellátási hiba esetén. A két nagyfelületű, mikroszálas törlőkendővel üzemelő egység 79 990 forintos, kedvezményes áron vásárolható meg webáruházunkból tizenkét darab száraz és nedves törlőkendővel, négy tisztítógyűrűvel és magyar nyelvű használati útmutatóval.