05.20-án hétfőn a nagykereskedésünk zárva tart. Keddtől a megszokott időpontban várunk titeket!
2022.01.31.

Horizon Forbidden West sztori előzetes

Két hét múlva érkezik Aloy új kalandja.
 

A Guerrilla Games a Horizon Zero Dawnnal elkészítette a PlayStation 4 egyik, ha nem a legszebb játékát. Emellett a játékmenet és a sztori is elég egyedi és izgalmas volt, hogy kasszasiker legyen a játékból. Nem is lepődött meg senki, amikor másfél évvel ezelőtt kiderült, hogy készül a folytatás, a Horizon Forbidden West.

 

A játék ezúttal az Aloy által ismert törzsek számára már régen elfeledett vidékeken fog játszódni. A titokzatos nyugati vidék számos izgalmat és rejtélyt tartogat. Új törzseket ismerhetünk meg, új helyszíneket fedezhetünk fel és új kalandok elébe nézhetünk.
 


Aloy a világot ellepő vörös fertőzés eredete után nyomoz, ezért vezet az útja a nyugati vidékre. Itt találhat választ a fertőzés gyökeréről, de közben rengeteg veszélyes kalandban lesz része, amelyek során sok új embert ismer meg, de lesznek régi ismerősök is. És persze az óriási robotállatok továbbra is fontos részét képezik majd e világnak, az ő eredetükről is többet fogunk megtudni.

 

A Horizon Forbidden West az eddig látottak alapján méltó folytatása lesz az immár lassan öt évvel ezelőtti játéknak. A megjelenésre már nem is kell sokat várni, hiszen PlayStation 5-re és PlayStation 4-re is február 18-án érkezik meg a játék.