2023.08.22.

Idegen világban kell túlélnünk a The Signalban

A játék jobban fogja díjazni, ha megtanulunk együtt élni a környezetünkkel.
 

A legtöbb túlélőjátékban a legkönnyebb út, ha az akadályokat egyszerűen elpusztítjuk. Ám a Goose Byte stúdió csapata úgy véli, hogy lehet ezt másképp is csinálni. Ezért első játékuk, a The Signal is egészen más felfogást vár majd el a játékosoktól.

 

A The Signal egy idegen bolygóra telepíti a játékosokat, akiknek egy teljesen ismeretlen természetben kell gondoskodniuk saját túlélésükről. Ehhez minden eszközt, felszerelést, járművet és épületet maguknak kell megépíteniük. Ám menet közben arra is figyelniük kell, hogy mindezt a lehető legnagyobb odafigyeléssel tegyék.
 


A cél ugyanis nem leigázni a bolygót és megölni vagy megszelídíteni annak lakóit. Hanem épp ellenkezőleg: megtanulni együtt élni velük. A játékot egyedül és barátainkkal közösen is lehet majd játszani, ilyenkor az általunk készített eszközök terveit meg is oszthatjuk egymással, hogy könnyebb legyen mindenki boldogulása.

 

A The Signal mindezt látványos grafikával fogja tálalni PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en. A vizuális megoldásokért az Unreal Engine 5 motor fog felelni. Azt egyelőre nem tudni, hogy a premierre mikor kerülhet sor.