2023.04.14.

Idén már nem jelenik meg a Suicide Squad: Kill the Justice League

A játékot idén már másodjára halasztották el, ezúttal egészen 2024-ig.
 

Egyelőre nem nevezhető kimondott sikersztorinak a Rocksteady Studios évek óta készülő új játéka, a Suicide Squad: Kill the Justice League. A stúdió korábban a Batman: Arkham játékokkal tette le a névjegyét, most viszont hiába az egyébként ígéretes téma, sehogy sem akar az új játék összeállni.

 

Miután idén februárban első ízben mutatták meg hosszabban a játékmenetet, a fejlesztők rengeteg kritikát kaptak. A látottak ugyanis egy lélektelen és legfőképp nem szórakoztató tucatlövöldét sejttettek, amelyben még az öngyilkos osztag egyébként érdekes tagjainak egyedi vonásai sem jöttek át egy cseppet sem.

Nem sokkal a bemutató után el is halasztották az akkor még májusra belőtt premiert. Akkor még nem szolgáltak új dátummal, de azzal vígasztalták a rajongókat, hogy a játék még idén meg fog jelenni. Azt mondták, hogy az alapvető játékmeneten a kritikák dacára nem fognak változtatni, csak több idő kell a tökéletesítésére.

 

Ehhez képest mára kiderült, hogy a premierre idén már biztosan nem kerülhet sor. A hivatalos bejelentés szerint a megjelenést 2024. február 2-re halasztották, ekkor érkezhet meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re. Ugyanakkor a közlemény szerint ezúttal sem tervezik jelentősen átalakítani a játékot, csak még több idő kell nekik a legmagasabb minőség eléréséhez.