2023.11.24.

Ilyen lesz a South Park: Snow Day

3D-s játék készül a világhírű rajzfilmsorozatból.

A Ubisoft után a THQ Nordic és a Question Games csapata is megpróbálkozik sikeres játékot készíteni a világ egyik leghíresebb rajzfilmjéből, így készül a South Park: Snow Day. A dolog érdekessége, hogy míg a mesék mindig is 2D-s egyszerű látványvilágukról voltak híresek, addig most egy 3D-s akció-kalandjáték készül.

 

A Snow Day történetének főhőse Kyle, Stan, Eric és Kenny mellett az az Újfiú lesz, akit a játékosok irányíthatnak. Az események pedig a nagy havazás miatt meghirdetett tanítási szünet napján zajlanak, amikor is a gyerekek ismét kalandra indulnak, hogy megmentsék az egész világot.
 


A játék a minap új gameplay-bemutatót kapott, amelyben ízelítőt kapunk a harcokból, a látványvilágból, a kalandozásból és persze a poénokból is, mert azokból sem lesz hiány. A 3D-s megvalósítás mindenképpen kétélű fegyver, hiszen elsülhet nagyon jól, de főleg egy ilyen játéknál könnyen visszafelé is.

 

A South Park: Snow Day PC mellett konzolokra, egészen pontosan PlayStation 5-r és Xbox Series X-re, illetve Nintendo Switchre is el fog készülni. Pontos megjelenési dátummal egyelőre nem rendelkezik, de az biztos, hogy valamikor jövőre érkezik meg.